Tooropstraat 212 6521 NZ Nijmegen
(tegenover eetcafé De Grut)

Onderzoek

FysioPlus probeert voortdurend up-to-date te blijven op gezondheidsgebied. Om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen, of zelfs om daaraan bij te dragen, wordt bij FysioPlus regelmatig deelgenomen aan onderzoek. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe trainingsprogramma’s of apparaten te testen in het dagelijks leven. Op dit moment lopen er twee projecten, waaraan patiënten deelnemen. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

e-Exercise - Actief met Artrose

E-Exercise – Actief met Artrose

Voor mensen met artrose is het belangrijk om gedoseerd te bewegen. Hierdoor worden dagelijkse activiteiten als wandelen, tuinieren en fietsen gemakkelijker. Dit houdt de conditie op peil, de spieren sterk, de gewrichten soepel en de geest gezond.

Toch gebeurt het vaak dat mensen met heup of knie artrose te weinig bewegen omdat zij hierbij veel pijn en stijfheid ervaren. Het e-Exercise programma is bedoeld om deze mensen stapsgewijs naar een actieve leefstijl te begeleiden. Gedurende twaalf weken krijgen de deelnemers oefeningen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit programma? Neem dan contact op met Lars Oude Nijhuis of Saskia Degen. Als begeleiders van dit programma kunnen zij u meer informatie geven. U kunt ook een kijkje nemen op de website van e-Exercise.

REAL-PD studie

REAL-PD studie