Tooropstraat 212 6521 NZ Nijmegen
(tegenover eetcafé De Grut)

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken of informatie vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 024-3230424.


Uw naam *

Uw telefoonnummer

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

(velden met een * zijn verplicht)

Tarieven 2021

Reguliere fysiotherapie € 35,80
Manuele fysiotherapie € 48,00
Oedeem fysiotherapie € 48,00
Bekkenfysiotherapie € 48,00
Geriatrie fysiotherapie € 48,00
Lange zitting € 48,00
Screening € 16,00
Intake, screening en onderzoek € 48,00
Intake na verwijzing € 44,00
Eenmalig onderzoek € 66,00
Toeslag behandeling aan huis € 15,00
Toeslag behandeling instelling €  8,00
Telefonisch consult €  35,80

Dit zijn de tarieven die FysioPlus hanteert voor behandelingen die niet (meer) vergoed worden door uw verzekeraar. De tarieven die uw verzekeraar hanteert kunnen hier licht van afwijken.

Een eerste afspraak: hoe gaat dat in z’n werk?

  • We hebben voorafgaand aan of tijdens de eerste behandeling enkele gegevens van u nodig. Deze kunt u doorgeven aan ons secretariaat of aan uw behandelend fysiotherapeut. U kunt bij het secretariaat ook navragen hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie.
  • De eerste afspraak is een intake. We inventariseren uw klachten en kijken of fysiotherapie de juiste behandeling is voor u. Indien nodig verwijzen wij u terug naar de (huis) arts.
  • Zo mogelijk beginnen we al meteen met behandelen tijdens de eerste afspraak.

Afspraak afzeggen

Tot 24 uur voor de tijd van de afspraak kunt u uw afspraak kosteloos afzeggen of verzetten. In het weekend kunt u zich ook afmelden via het antwoordapparaat. Indien u bij verhindering ten minste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Belt u korter dan 24 uur van tevoren de afspraak af? Dan wordt de behandeling bij u of uw verzekeraar in rekening gebracht. U krijgt een rekening thuisgestuurd die binnen 14 dagen dient te worden voldaan.