Tooropstraat 212 6521 NZ Nijmegen
(tegenover eetcafé De Grut)

Een mooie nieuwe ontwikkeling voor ‘FysioPlus Rozendaal/ Nijmegen-Oost’

Per 1 juni 2021 gaan wij intensief samenwerken met de TopzorgGroep; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland met zijn oorsprong in Zeeland.  

De TopzorgGroep (TZG) levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (gespecialiseerde) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie. Daarnaast werken zij nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland op het gebied van Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. een revalidatiearts, hartrevalidatie o.l.v. een cardioloog en longrevalidatie o.l.v. een longarts.  

Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO- letselschade en arbeidsrevalidatie trajecten. De TopzorgGroep is aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’ en is HKZ gecertificeerd  

Via samenwerkingspartner Medinello / de Maartenskliniek is de TopzorgGroep reeds actief bij ons ‘om de hoek’. Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl 

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van FysioPlus Rozendaal / Nijmegen-Oost en de TopzorgGroep. Hiermee verstevigen we samen de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt. 

Jan-Erik blijft tot 1 september werkzaam om de integratie met TZG te ondersteunen en daarna gaat hij met pensioen.

We zien uit naar de samenwerking!